Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te heyecan dolu anlar yaşandı. Son 16 Turu'nda oynanan Portekiz-Slovenya maçında Cristiano Ronaldo'nun kritik anlarda kaçırdığı penaltı sonrası göz yaşlarına boğuldu.

Ronaldo Ağladı (2)

Frankfurt Arena'da 90 dakikası golsüz eşitlikle sona eren mücadele, uzatma dakikalarında büyük bir heyecana sahne oldu. 105. dakikada Jota'nın ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen 39 yaşındaki Ronaldo, karşı karşıya kaldığı Jan Oblak'a gol şansı veremedi.

Ronaldo Ağladı (5)

Maç boyunca birçok gol fırsatını değerlendiremeyen ve özellikle uzatma dakikalarında da skor üretemeyen Ronaldo'nun penaltı kaçırması, büyük bir üzüntüye yol açtı. Gözyaşlarını tutamayan Portekizli yıldız, tribünlerden gelen desteklerle teselli bulmaya çalıştı. Takım arkadaşları da Ronaldo'yu sakinleştirmeye ve moral vermek için çaba gösterdi.

Virgil van Dijk'tan Türkiye açıklaması: ''Zor bir rakip'' Virgil van Dijk'tan Türkiye açıklaması: ''Zor bir rakip''

Ronaldo Ağladı (3)

Ronaldo'nun oğlu ve annesi Dolores Aveiro'nun da tribünlerde olduğu maçta, Ronaldo'nun penaltı kaçırması herkesi derinden etkiledi. Aveiro da oğlunun bu zor anında duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

Ronaldo Ağladı (1)

Portekiz, penaltılar sonucunda Slovenya'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ancak Ronaldo'nun kaçırdığı penaltı ve yaşadığı üzüntü, maçın en dikkat çeken olaylarından biri oldu. Portekiz Milli Takımı, çeyrek finalde Fransa ile karşı karşıya gelecek.

Ronaldo Ağladı (4)

Kaynak: Haber Merkezi