EURO 2024 öncesi son hazırlık maçına çıkan A Milli Futbol Takımı'mız, Polonya ile kozlarını paylaşacak. Başkent Varşova'da oynanacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonundan hakem Balazs Berke yönetecek. PGE Narodowy Stadı'nda yapılacak maçın yayın saati ve canlı izleme linki merak ediliyor. İşte Polonya- Türkiye maçı Canlı İZLE!

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Başkent Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda yapılacak hazırlık mücadelesi, TSİ 21.45'te başlayacak. Müsabaka, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı Ilk 11

Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonundan hakem Balazs Berke yönetecek. Berke'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert yapacak.

Mart ayında oynadığı iki hazırlık maçından mağlubiyetle ayrılan milliler, Macaristan'a 1-0, Avusturya'ya da 6-1 kaybetmişti. Ay-yıldızlı ekip, son hazırlık maçında ise deplasmanda İtalya ile 0-0 berabere kaldı. Türkiye, EURO 2024 öncesindeki son hazırlık karşılaşmasını Polonya ile oynayacak.

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

Alman televizyonlarında Türkiye maçına yoğun ilgi Alman televizyonlarında Türkiye maçına yoğun ilgi

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI 11'LERİ:

Polonya: Szczesny, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Slisz, Zielinski, Piotrowski, Zalewski - Swiderski, Lewandowski

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Kaan, Salih, Hakan, Orkun, İrfan Can, Kerem, Semih.

.

Kaynak: Haber Merkezi