Avrupa Futbol Şampiyonası'na sayılı günler kala, futbolseverler heyecanla turnuvanın başlamasını bekliyor.

Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024), Portekiz Milli Takımı büyük bir heyecanla bekleniyor. Kusursuz bir performans sergileyerek elemeleri tamamlayan ve yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo liderliğinde güçlü bir kadroya sahip olan Portekiz, turnuvanın favori takımları arasında yer alıyor.

Portekiz Milli Takım (5)

Portekiz  kadrosunda kimler var?

Kadroda Yıldız İsimler Bulunuyor: Portekiz Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda, dünya futbolunun en önemli isimlerinden bazıları bulunuyor.

Kaleci: Diogo Costa (FC Porto), José Sá (Wolverhampton Wanderers FC), Rui Patrício (AS Roma)

Portekiz Milli Takım (5)

Defans: António Silva (SL Benfica), Danilo Pereira (PSG), Diogo Dalot (Manchester United), Gonçalo Inácio (Sporting CP), João Cancelo (FC Barcelona), Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC), Nuno Mendes (PSG), Pepe (FC Porto), Rúben Dias (Manchester City)

Orta Saha: Bruno Fernandes (Manchester United), João Neves (SL Benfica), João Palhinha (Fulham FC), Otávio Monteiro (Al Nassr), Rúben Neves (Al-Hilal), Vitinha (PSG)

Forvet: Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Al Nassr), Diogo Jota (Liverpool FC), Francisco Conceição (FC Porto), Gonçalo Ramos (PSG), João Félix (FC Barcelona), Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC), Rafael Leão (AC Milan)

Portekiz Milli Takım (1)

Portekiz maçı ne zaman?

Portekiz Milli Takımı, F Grubu'nda Türkiye, Çekya ve Gürcistan ile mücadele edecek. İlk maçlarını 18 Haziran 2024 tarihinde Çekya'ya karşı oynayacak olan Portekiz, daha sonra 22 Haziran'da Türkiye ile karşılaşacak ve grup aşamasını 26 Haziran'da Gürcistan maçıyla tamamlayacak.

Portekiz'in Fikstürü:

  • 18 Haziran 2024: Portekiz - Çekya
  • 22 Haziran 2024: Türkiye - Portekiz
  • 26 Haziran 2024: Gürcistan - Portekiz

Portekiz Milli Takım (3)

Muhammed Demirci kimdir? Muhammed Demirci kimdir?

2016 Şampiyonu: Portekiz Milli Takımı, daha önce 8 kez Avrupa Şampiyonası'na katılmış ve 2016 yılında tarihinde ilk kez kupayı kazanmıştı. EURO 2024'te de şampiyonluk için iddialı olan Portekiz, taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Portekiz Milli Takımı, EURO 2024'te göstereceği performansla tüm dünyaya adından söz ettirmeyi hedefliyor. Ronaldo'nun liderliğindeki bu güçlü kadro, rakiplerine zor anlar yaşatabilir.

Kaynak: Haber Merkezi