Prens dizisi, izleyicilerinin beğenisini kazanmaya devam ederken, dizinin arkasındaki isimlerle yapılan özel röportajların yer aldığı “Prens Talks” adlı yeni bir program yakında BongomyTv YouTube kanalında yayınlanacak. Dizinin yaratıcı kadrosu ve oyuncularının katılacağı bu program, dizinin hayranlarına perde arkasında yaşananları ve karakterlerle ilgili detayları sunacak.

Yalan 15. bölüm bu akşam! Yalan 15. bölüm bu akşam!

Prens1 (1)

“Prens Talks” Yakında BongomyTv'de

Türk televizyon dizisi “Prens”, senaryosunu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Bülent İşbilen ve Gökdeniz Uslu’nun üstlendiği bir komedi yapımı olarak izleyicilerle buluşuyor. Dizi, Orta Çağ dönemi kurgusu ve toplumsal mesajları ile dikkat çekiyor. “Prens Talks” adlı yeni program, dizinin oyuncularıyla gerçekleştirilen özel röportajları izleyicilerle buluşturacak.

Prens 2. Sezon

Prens Talks Programı ve Katılımcılar

Giray Altınok'un sunuculuğunu üstleneceği “Prens Talks” programında, dizinin önemli oyuncuları konuk olacak. Programda, Giray Altınok (Prens), Serdar Orçin (Kalesh), Çağdaş Onur Öztürk (Thenio), Kerem Özdoğan (Sangu), Çağlar Ertuğrul (Kaptan Van Dijk), Onur Özaydın (Orion), Bahadır Vatanoğlu (Larg), Canberk Gültekin (Köle), Zeynep Tuğçe Bayat (Caren), ve Kürşat Demir (Phlıppe) gibi isimler yer alacak. Bu konuklar, dizinin yapım süreci, karakter analizi ve diziye dair bilinmeyen yönler hakkında detaylı bilgi verecekler.

Prens1 (2)

Prens Talks ne zaman yayınlanacak?

“Prens Talks” Yakında BongomyTv'de yayınlanacak. Giray Altınok "Özleyenlere minik bir tadımlık olsun. Prens Talks çok yakında youtube / Bongomytv'de" paylaşımında bulundu.

Prens Talks nasıl izleyebilirim?

Prens Talks izlemek için tıklayınız.

“Prens”, Bongomia adlı hayali bir Orta Çağ krallığında geçen ve komedi unsurlarıyla toplumsal mesajlar içeren bir yapım olarak öne çıkıyor. Dizi, BluTV’de yayınlanmakta ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilmektedir.

BongomyTv YouTube kanalında yayınlanacak “Prens Talks” programı, dizinin hayranları için keyifli ve bilgilendirici bir içerik sunacak. Programda, dizinin karakterleri, oyuncuların performansları ve diziye dair merak edilenler hakkında samimi sohbetler gerçekleştirilecek.

Prens1 (3)

“Prens Talks” programı ile dizinin perde arkasını ve oyuncuların deneyimlerini merak eden izleyiciler için heyecan verici bir fırsat sunulacak. Programın yayın tarihi ve detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi için BongomyTv YouTube kanalını takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi