QNB Grup, pazara yön veren yetenekleri nedeniyle 2024 yılında Gelişmekte Olan Piyasalar için ‘Dünyanın En İyi Bankası’ seçildi.

Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük finans kuruluşlarından olan QNB Grup, Global Finance Magazine tarafından 2024 yılında Gelişmekte Olan Pazarlar için ‘Dünyanın En İyi Bankası’ seçildi.
Yapılan açıklamaya göre, üç kıtada 28 ülkede önemli bir pazar liderlerinden olan QNB Grup, müşterilerine sınıfının en iyisi hizmetleri sunmak ve kurumsal müşteriler için optimize edilmiş fonlama yaşam döngülerini kolaylaştırarak büyümelerini sağlamak için yenilikçi çözümleri ve uzmanlığıyla tanınıyor. Grubun temel toptan bankacılık işine odaklanan ve risk yönetimi yaklaşımını sürekli geliştiren stratejisi, hem yerel pazarda hem de Orta Doğu, Afrika ve Güneydoğu Asya pazarında önemli bir büyüme sağladı. Gurubun dijital dönüşümü iş operasyonlarını optimize ederken, Orta Doğu, Afrika ve Güneydoğu Asya (MEASEA) bölgesinde pazar payı kazanmaya devam etti.

Interfresh Eurasia Fuarı’nda geri sayım başladı Interfresh Eurasia Fuarı’nda geri sayım başladı

Q N B
QNB Grup Kurumsal ve Kurumsal Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Khalid Ahmed Al-Sada bu başarıya ilişkin olarak şunları söyledi: "Gelişmekte olan ekonomilerin küresel kalkınma için önemi zaman içinde daha da artacak gibi görünüyor. QNB, MEASEA bölgesinde lider bir banka olma vizyonuna ulaşma yolunda küresel erişim ve uzmanlığıyla desteklenen bu pazarlar için istikrarlı bir şekilde lider bir banka olarak ortaya çıkmıştır. Bu takdir sadece QNB'nin pazar lideri yeteneklerini sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimizin sürekli değişen bir pazarda büyüme ve ölçek elde etmelerini sağlamak için geleneksel pazarlarda bile yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor."

Kaynak: İHA