TikTok Rahel Pekcan kimdir? Rahel Pekcan kaç yaşında? Rahel Pekcan nereli? Rahel Pekcan neden gündem oldu? Elif Sezgin ve Rahel Olayı olayı nedir? İşte tüm merak edilenler.

Kapak 161459

Elif Sezgin kimdir? TikTok Elif Sezgin kimdir? https://t.co/8TvSCKjcnH #SONDAKİKA #deprem #borsa #halkaarz #TikTok #benzin #altın #pavyon#SurvivorAllStar2024 Ali Yerlikaya, Meteroloji, Resmi Gazete'de, Çağlayan Adliyesi, Acun Ilıcalı, Alper Gezeravcı
Elif Sezgin, Rahel pic.twitter.com/WBNjiOVMSd

— Güçlü Anadolu Gazetesi (@Gucluanadolugzt) February 7, 2024

Rahel Pekcan Kimdir?

Rahel Pekcan, çektiği videolarla ve yaptığı paylaşımlarla tanınmaktadır. Rahel Pekcan,  TikTok ve Instagram'da bilinen bir isim. Makyaj yaparken anlattığı anılar ile tanınıyor.

S Dc386A08C1Fe676Ee9Cd535F19C956E21784D1Ed

Elif Sezgin ve Rahel Olayı olayı nedir?

Son zamanlarda Elif Sezgin, sosyal medya gündemine Rahel isimli bir sosyal medya fenomeninin erkek arkadaşının ölümü üzerine yaptığı açıklamalarla düştü. Rahel'in erkek arkadaşı, bir motorsiklet kazasında hayatını kaybetmiş ve Rahel bu kayıptan dolayı duygusal videolar paylaşmıştı.

Elif Sezgin, Rahel'in paylaşımlarını eleştirdiği bir video içinde "Bir erkek için ağlanmaz" ifadelerini kullanarak dikkat çekti. Ancak, bu sözleriyle kendi tutarsızlığını sergilediği iddialarıyla sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine maruz kaldı.

1671832570184

Eğitim ödeneği nedir? Ne zaman yatacak, kimler yararlanabilecek? Eğitim ödeneği nedir? Ne zaman yatacak, kimler yararlanabilecek?

Sosyal medya kullanıcıları, Elif Sezgin'in Rahel'e yönelik yaptığı eleştirilerin çelişkili olduğunu düşünerek tepki gösterdi. Elif Sezgin'in Rahel'in duygusal tepkilerine karşı tutumunu sorgulayan birçok kişi, Sezgin'i linç etti ve olay gündemde büyük bir yer buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ