Kim kimdir?

Ravil Tagir kimdir?

Başakşehir'in son iki sezonda Westerlo'ya kiraladığı Ravil Tagir, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira ile anlaştı. Yaşanan gelişmeler sonras Ravil Tagir hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Ravil Tagir kimdir, nereli? Ravil Tagir kaç yaşında, hangi takıma transfer oldu? İşte merak edilenler...

Abone Ol

RAVİL TAGİR KİMDİR?

Ravil Tagir  6 Mayıs 2003, Taraz doğumlu, Türk profesyonel futbolcudur. Stoper mevkiinde görev almaktadır. Jupiler Pro League takımlarından KVC Westerlo'da kiralık olarak forma giymektedir.

KARİYER HAYATI NASIL BAŞLADI?

Futbola Bursa Kültürspor'da başlayan Ravil, 2016'da Altınordu'ya transfer oldu ve alt yaş takımlarında oynamaya başladı.

Ravil, 2019'da Altınordu as takımında oynamaya başladı. 18 Ağustos 2019'da Hatayspor ile oynanan 1. Lig karşılaşmasında ilk 11 başlayarak ilk kez Altınordu formasını giydi. Bu tarihten itibaren düzenli forma şansı yakalayan Ravil, ilk golünü Osmanlıspor ile 14 Şubat 2020'de oynanan 1. Lig karşılaşmasında 88. dakikada buldu.

28 Eylül 2020'de İstanbul Başakşehir'e 2,5 milyon avro ve bir sonraki satıştan %30 pay karşılığında transfer oldu ve 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Son olarak Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira ile anlaştı. Ravil Tagir, Al Jazira ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.