Transfer çalışmaları sürdüren Beşiktaş'ta Renato Sanches ismi ön plana çıkıyor. Peki Renato Sanches kimdirRenato Sanches nereliRenato Sanches kaç yaşında? işte tüm merak edilenler.

Renato (1)-1

Kötü Kan'ın Kartal'ı Ertan Saban kimdir? Ertan Saban kaç yaşında, eşi kim? Kötü Kan'ın Kartal'ı Ertan Saban kimdir? Ertan Saban kaç yaşında, eşi kim?

Portekiz futbolunun parlayan yıldızlarından biri olan Renato Sanches, etkileyici kariyeri ve olağanüstü yetenekleri ile futbolseverleri kendisine hayran bırakıyor. İşte Renato Sanches'in hayatına dair detaylar:

Renato (3)-1

Renato Sanches Kimdir?

Renato Júnior Luz Sanches, 18 Ağustos 1997 tarihinde doğan Portekizli futbolcudur. Orta saha oyuncusu olarak bilinen Sanches, futbol kariyerine genç yaşlarda Benfica'nın altyapısında başladı.

Renato (4)

Renato Sanches Nereli ve Kaç Yaşında?

Renato Sanches, doğum yeri olan Amadora, Portekiz'de dünyaya gelmiştir. Şu an itibariyle 26 yaşındadır.

Renato (2)

Kariyerine Hızlı Başlangıç

Sanches'in futbol kariyeri, Benfica altyapısında başladığı dönemle şekillenmeye başladı. 2015-2016 sezonunda Benfica A takımına yükseldi ve genç yaşına rağmen orta sahadaki etkileyici performanslarıyla dikkat çekti.

Renato (1)

Avrupa Şampiyonluğu ve Bayern Münih Dönemi

2016 yılı, Renato Sanches için unutulmaz bir yıl oldu. Portekiz Milli Takımı ile UEFA Avrupa Şampiyonası'nı kazanarak büyük bir başarı elde etti. Aynı yılın yaz transfer döneminde Bayern Münih'e transfer olan Sanches, burada Almanya'da da yeteneklerini sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu.

Renato (3)

İngiltere ve İtalya macerası:

Transfer döneminde, Renato Sanches'in adı bir kez daha gündeme geldi. Manchester United, genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Şimdi Roma'da oynuyan oyuncunun kariyer planlaması merak konusu oldu.

Renato (2)-1

Kaynak: HABER MERKEZİ