Konyaspor'un yeni transferi Riechedly Bazoer hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Riechedly Bazoer kimdir? Riechedly Bazoer kaç yaşında, nereli? Riechedly Bazoer hangi mevkide oynuyor? Riechedly Bazoer hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Riechedly Bazoer Kimdir

Ecem Dinçkal kimdir? Ecem Dinçkal kaç yaşında, nereli? Ecem Dinçkal kimdir? Ecem Dinçkal kaç yaşında, nereli?

RİECHEDLY BAZOER KİMDİR?

Riechedly Bazoer, 12 Ekim 1996'da Hollanda'da doğmuştur. Orta saha pozisyonunda görev yapan Curaçao asıllı Hollandalı futbolcudur.

Riechedly Bazoer Hangi Takım

Bazoer, 16 Kasım 2012 tarihinde PSV altyapısından rakibi Ajax'a bedelsiz olarak transfer oldu. Premier League'den Arsenal, Chelsea, Manchester City ve Newcastle United takımlarıyla anılmaya başladı. Ama o Ajax ile sözleşme imzalayı tercih etti. Daha genç olduğu için transfer ücreti gerekmedi. Ancak KNVB, Bazoer'in 16 yaşını doldurmadan Ajax'ın as takımıyla resmî maça çıkamayacağını bildirdi. KNVB kurallarından dolayı 2012-13 sezonunda oynayamayan futbolcu, Beloften Eredivisie'de Jong Ajax takımında forma giyerken as takımla 2013 Copa Amsterdam turnuvasında yer aldı.

Riechedly Bazoer Mevki

29 Haziran 2013 tarihinde Ajax ile ilk maçına sezon öncesinde SDC Putten karşısında çıktı. İkinci yarıda forma giydiği maç 4-1'lik galibiyetle sonuçlandı.İlk profesyonel maçına 5 Ağustos 2013 tarihinde Jong Ajax formasıyla Eerste Divisie'nin açılış maçı olan Telstar karşısında çıktı. Maçı 2-0 kazandılar. 4 Eylül 2013 tarihinde Frank de Boer tarafından 22 kişilik 2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Ajax kadrosuna alındığı açıklandı. 15 Şubat 2015 tarihinde Ajax formasıyla ilk golünü 4-2 kazandıkları FC Twente maçında attı. 19 Şubat 2015 tarihinde Legia Warszawa ile yaptıkları Avrupa Ligi maçında ilk kez maçın tamamında forma giydi.

Riechedly Bazoer Maaş

Bazoer, Hollanda'nın çeşitli genç millî takımlarında oynadı. 2012 UEFA Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda yer alan futbolcu, takımı Hollanda'nın turnuvayı kazanmasına katkıda bulundu. 1-1'lik beraberliğin bozulmamasıyla penaltılara kalan final maçında Almanya'yı penaltılarda 5-4 yenerek kupayı aldı.

Riechedly Bazoer Konya

4 Ocak 2013 tarihinde Curaçao Futbol Federasyonu, Bazoer'i Meksika'daki 2013 CONCACAF 20 Yaş Altı Futbol Şampiyonası için Curaçao U-20 takımına çağırmak istediğini açıkladı. Bazoer'in yaşı ve milleti sebebiyle bu mümkün olsa da bu karar menajerleri tarafından reddedildi ve Amsterdam'da kaldı.

Bazoer Hollanda A millî takımına ilk kez Ekim 2015'te Davy Klaassen'in sakatlanması üzerine çağrıldı. Sonra 6 Kasım 2015 tarihinde, Galler ve Almanya maçları için verilen kadroda yer aldı. A millî takımla ilk maçına 13 Kasım 2015 tarihinde Galler karşısında son dakikalarda çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi