Asayiş

Rojin Kabaiş'in Google aramaları ortaya çıktı!

Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in ölüm nedenini belirlemek için çalışmalar sürüyor.

Abone Ol

Van Adli Tıp Kurumunda yapılan ön otopside, Kabaiş'in vücudunda darp, cebir, kesici veya ateşli silah yaralanmasına rastlanmadığı, kemik kırığı tespit edilmediği bildirildi. Ancak cesedin uzun süre suda kalması nedeniyle deformasyon olduğu belirtildi. Boyun, diz ve kol bölgelerinde renk değişiklikleri gözlemlenen Kabaiş'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla alınan numuneler, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Kesin sonuçların adli tıp incelemelerinin ardından açıklanacağı belirtildi.

ARAMA GEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKTI

CNN Türk muhabiri Merve Tokaz'ın aktardığına göre; Van'da kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in, kaybolmadan Google'da "Ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur", "Otopsi nasıl yapılır" ve "Öldükten sonra cennete nasıl gidilir" şeklinde aramalar yaptığı ortaya çıktı. 

ROJİN'İN ALDIĞI SON KİTAP "KAYIP ARANIYOR"

Rojin’nin kütüphaneden aldığı son kitabın ise Sait Faik Abasıyanık'ın “Kayıp Aranıyor" adlı eseri olduğu öğrenildi. 

KAYIP ARANIYOR KİTABININ KONUSU NEDİR?

Sait Faik Abasıyanık'ın 1953 yılında yayımlanan ikinci ve son romanı. Romanda, eski konsoloslardan Vildan Bey'in kızı Nevin'in yaşamı anlatılmaktadır. Nevin içinde bulunduğu dünyadan, bu dünyanın iki yüzlülüğünden ve çıkarcılığından sıkılmıştır ve yalansız, özgür ve samimi bir dünyaya özlem duymaktadır.