Spor

S Sport Plus nedir? S Sport Plus ücretli mi? S Sport nasıl izlenir?

S Sport plus'ta yayınlanacak olan maçın detayları merak ediliyor. S Sport Plus canlı izle linki araştırılıyor. Peki, S Sport Plus nedir? S Sport Plus ücretli mi? S Sport Plus ücretsiz üyelik var mı? İşte detaylar...

Abone Ol

S SPORT PLUS NEDİR?

S Sport Plus birçok spor organizasyonunu ve ligleri hem canlı hem de seç izle içeriklerle yayınlayan, Internet üzerinden hizmet veren bir uygulamadır. Aynı anda birden fazla canlı yayın arasından tercih etme ve bilgisayardan aynı anda yayınlanan müsabakaları tek ekranda izleme fırsatı sunuyor.

S SPORT PLUS NASIL İZLENİR?

S Sport Plus uygulaması App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ardından Aylık ve Yıllık olmak üzeri iki ayrı üyelik seçeneğinden biri tercih edilir.



TV'den izlemek için de; uygulama mağazası açılır, arama kısmına S Sport Plus yazılır ve gelen sonuçlardan S Sport Plus olan tercih seçilerek ''Yükle'' butonu tıklanır.

S SPORT PLUS ÜYELİK ÜCRETİ

S Sport Plus Aylık Paket 149₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 989₺'dir. Yıllık aylık paket 182.41 TL'ye denk geliyor. Platform üyeliği istenilen zamanda iptal edilebiliniyor.