Otomobiller olmasa insanlar ne yapardı acaba? Teknolojinin bugün geldiği nokta itibarıyla ve koşulların da ona uygun bir hale gelmesi ile beraber hemen her evde en az bir yerli ya da yabancı otomobil olmaya başladı. Dahası İstanbul gibi büyük şehirlerde bir yerden bir yere gitmek için otomobil kullanmadan gitmek çok zor zira her ne kadar otobüs, metro gibi olanaklar olsa da insanların yoğunluğundan ve zamana karşı yarışıldığı için kullanmak ekonomik olsa da çok da mümkün değil. En azından benim gibi Anadolu yakasında oturup Avrupa yakasında çalışıp her gün gidip gelenler için. Nitekim yine böyle çok yoğun olarak çalıştığım ve acil bir toplantıya yetişmem gerekir ise birden bire aracım Sabiha Gökçende bozuldu ve pat diye yolda kaldım. Hem bir toplantıya yetişmem lazım, hem de aracım  çalışmıyor. Ne denedi isem olmadı. Hemen zaman kaybetmemek için bir oto çekici aramaya başladım ve Google arama motoruna girip en yakında nerede oto çekici var diye baktım. O da ne Sabiha Gökçen oto çekici açıldı diye bir yazı gördüm ve hemen bu bilginin olduğu adrese girerek firmayı aradım. İyi ki aramışım. Bundan sonra nerede olursam olayım es kaza arabam yine yolda kalırsa hep onlarla çalışmak istiyorum.  Neden Sabiha Gökçen Oto Çekici? Bu noktada söyleyebileceğim sabiha gökçen oto çekici noktasından yola çıkarak söyleyebileceklerim şunlar
  • Öncelikli olarak tam anlamı ile profesyonel olarak hizmet veriyorlar. Alanında son derece ilkeli olarak çalışan, iş disiplini olan bir firma olarak kusursuz bir hizmet veriyorlar.
  • Kesinlikle halk arasında ifade ediliş biçimi ile merdiven altı bir firma değil. Arabamı çekmek için gelenler işinin ehli gerekli bilgi ve donanıma sahip olan insanlardı. Herhangi bir endişe duymadan arabamı çektiler. 
  • Hızlı hareket ediyorlar. Sabiha Gökçen gibi trafiğin yoğun olduğu bir bölgede uzun süre beklemedim anında geldiler
  • Tüm bunların yanında benim son derece önemsediğim bir konu olan çözüm odaklı yaklaşımları. Sorularınızın yanıtını anında alıyorsunuz.
  • Güler yüzlü, sizi rahatlatan insanlar bu da o an yaşadığınız panik halinde can suyu gibi geliyor.  Yani her şey dört dörtlük.
Aradığım Her Şeyi Buldum Her şey Sabiha Gökçen oto çekici açıldı ilanı ve aracımın yolda kalması ile başladı ama ben akabinde harika dostlar ve tamamen iyi iş çıkaran bir ekiple karşılaştım. Bu da bana gurur verdi zira ülkemizde gelinen noktayı gördüm. Bu kadar iyi iş yapan firmalar olması beni ayrıca çok mutlu etti. Şimdi herkese bu çok özel firmayı tavsiye ediyorum. Başınıza gelsin istemem şayet böyle bir şey başınıza gelir ise doğru adres belli: Sabiha Gökçen oto çekici. Bir telefon kadar uzağınızda.

Editör: TE Bilisim