Gündem

Sahnede hayatını kaybeden Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan 52 yaşındaki Metin Arolat, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ünlü şarkıcının son anları da ortaya çıktı.

Abone Ol

Dün akşam çıktığı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Arolat'ın son anları kameralara yansıdı. Görüntülerde şarkı söylerken bir anda yere yığılan Arolat'a kalp masajı yapıldığı görülüyor.

SAHNEDE KALP MASAJI YAPILDI


Şarkıcı Metin Arolat, Kozyatağı'nda bir otelde şarkı söylemek için sahneye çıktı. Bir süre sonra fenalaşarak bayılan Arolat, buradaki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Arolat'a sahnede kalp masajı yapılan son anları da mekanın güvenlik kamerasına yansıdı. Ekol TV'in ulaştığı görüntülerde yere yığılan Arolat'ı kurtarmak için gösterilen mücadele de yer aldı. Arolat, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

''KALBİ DAYANMADI''
Haberi alır almaz hastaneye giden sanatçı Demet Sağıroğlu, "Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Arolat, hayatta en mutlu olduğu yerin sahne olduğunu belirterek "Şarkı söylemek insanlarla aramda bir köprü" demişti.