Spor

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darbedildi!

22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler gündemdeki yerini aldı.

Abone Ol

Olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Olağanüstü kongrede başkanlık seçimine gidecek olan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da Başkan Gökhan İn'in darbedildiği olay gündeme geldi. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.

TEHTİTLER SAVURDU

Saldırganın Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu H.C.Ş. olduğu öğrenilirken Gökhan İn'le konuşması sırasında kayıtta olan telefon skandal olayı saniye saniye kaydetti.

Saldırgan H.C.Ş., Gökhan İn'e tehditler savururken iki kez tokat attığı görüldü.

Tehdit ettiği esnada ayağa kalkarak Gökhan İn'i darp eden saldırgan H.C.Ş., "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!" ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan İn'in ise "Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam." şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

 ŞAHIS HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'i darbeden ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan şahıs hakkında 'yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.

Cep telefonu ile kaydedilen ve sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. C.Ş. hakkında ‘yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.