Televizyon

Sandık Kokusu 28. bölüm yayınlandı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisi 28. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Diziyi izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler Sandık Kokusu 28. bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu son bölümüyle izleyicilerler buluştur. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu dizi merakla bekleniyordu. Oyuncu kadosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin yer alıyor. İzleyiciler Sandık Kokusu dizisi 28. bölümü araştırıyor. İşte, Sandık Kokusu izle, Sandık Kokusu 28. bölüm izle!, Sandık Kokusu 28. bölüm FULL İZLE!

SANDIK KOKUSU 28. BÖLÜM KONUSU

Hasan, Filiz'e Kemal'i bir süre oyalayacak sahte belgeler vermiştir. Gülnaz'ın, Filiz'in uyarılarına rağmen çarşafları bahçeye asması komşuları rahatsız eder. Şikyet için gelen komşu, Gülnaz'ı temizlikçi sanınca olay çıkar. Filiz, yeni evinde kutlama yemeği vermeye karar verir. Gülnaz da kendi yöresine uygun yemekler yapmaya başlayınca ortalık adeta yemek yarışmasına döner.

SANDIK KOKUSU 28. BÖLÜM

Sandık Kokusu son bölümü izlemek için tıklayınız.