Televizyon

Sandık Kokusu 29. bölüm yayınlandı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisi 29. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Diziyi izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler Sandık Kokusu 29. bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu son bölümüyle izleyicilerler buluştur. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu dizi merakla bekleniyordu. Oyuncu kadosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin yer alıyor. İzleyiciler Sandık Kokusu dizisi 28. bölümü araştırıyor. İşte, Sandık Kokusu izle! Sandık Kokusu 29. bölüm izle! Sandık Kokusu 29. bölüm FULL İZLE!

SANDIK KOKUSU 29. BÖLÜM KONUSU

Karsu'nun kovulmasıyla birlikte şirkette işler aksamaya başlar. Karsu, işe tamamen veda etmeden önce Bora'nın abisinin anma töreninin hazırlıklarını Bora'dan habersiz tamamlar. Karsu'nun bu vefası Bora'nın hoşuna gider ve tekrar işe almak için kendince bir yol bulur. Gülnaz'ın İstanbul'da kalmasını Filiz kadar Nazlı da istemiyordur. Gülnaz varken hayalindeki hayatı yaşamayacağını anlayan Nazlı, Filiz'e dert yanar. Filiz'in aklına bir fikir gelir.

SANDIK KOKUSU 29. BÖLÜM

Sandık Kokusu son bölümü izlemek için tıklayınız.