Şarkıcı Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck, yıllar önce sürpriz bir ayrılık yaşamış fakat ikili, 2022'de yeniden bir araya gelmiş ve Las Vegas'ta nikâh masasına oturmuştu.

Fakat Lopez ile Affleck'in mutluluğu uzun sürmedi. İkili, evlendikten iki yıl sonra ayrılık kararı aldı. Çift hakkında aylardır ayrılacaklarına dair haberler yapılıyordu.

Malatya'da 3.173 Konutun Kurası Çekiliyor: İşte Tarih ve Detaylar! Malatya'da 3.173 Konutun Kurası Çekiliyor: İşte Tarih ve Detaylar!

Jennifer Lopez2

Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck boşanıyor

Basında çıkan haberlere göre; Jennifer Lopez, salı günü Los Angeles'taki mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı. Jennifer Lopez herhangi bir evlilik öncesi anlaşmanın olduğunu belirtmedi. Bu da çiftin servetleri hakkında yasal bir çekişme yaşamasına yol açabilir.

Jennifer Lopez5

Boşanma davası kapsamında mahkeme, çiftin mali kayıtlarının, gelirlerinin, masraflarının, tapulu mallarının ve borçlarının bildirilmesini istiyor. Daha önce yapılan haberlerde çiftin Beverly Hills’teki villalarını 65 milyon dolara satışa çıkardığı belirtilmiş, ikisi de alyansları olmadan görüntülenmişti. 52 yaşındaki Affleck, 2015'te meslektaşı Jennifer Garner'den boşanmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi