Kim kimdir?

Sarp Bozkurt'un eşi Ezgi Şimşek kimdir?

Sarp Bozkurt'un hayatı merak ediliyor. Peki, Sarp Bozkurt kimdir? Sarp Bozkurt kaç yaşında, nereli? Sarp Bozkurt'un eşi Ezgi Şimşek kimdir? İşte detaylar...

Abone Ol

Sarp Bozkurt hakkında araştırmalar internette hız kazandı. Peki, Sarp Bozkurt kimdir? Sarp Bozkurt kaç yaşında, nereli? Sarp Bozkurt'un eşi kimdir?Sarp Bozkurt hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar...

SARP BOZKURT KİMDİR?

Sarp Bozkurt 4 Ekim 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2012 yılında mezun oldu. İlk oyunculuk tecrübesini 1999 yılında Baba Evi dizisinde yaşadı. Bu dizide 2 yıl rol aldıktan sonra tiyatro sahnesine geçiş yaptı. Tiyatroyla birlikte seslendirme hayatına da Harry Potter, Kediler ve Köpekler gibi filmlerle başladı.2010 yılında Komedi Dükkanı’na oyuncu olarak dahil oldu ve 2018’de TOLGSHOW dahil olmak üzere, bu konseptte 9 yıl boyunca 500’ün üzerinde doğaçlama gösteride yer aldı. Şimdiye kadar kariyerinde 8 tane sinema filminde rol aldı. İlk başrollerini “Hareket Sekiz” (2019) ve “Amacı Olmayan Grup” (2020) filmleriyle oynadı. Sarp Bozkurt "Sen Çal Kapımı" dizisinde Erdem karakterine hayat verdi. 

SARP BOZKURT'UN EŞİ KİMDİR?

Sarp Bozkurt'un eşi Ezgi Şimşek'tir.

EVLİLİKTE KRİZ İDDİASI

Sarp Bozkurt'un başrolünde yer aldığı 'Galata' filmi bu yıl 61'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gösterildi.

Filme Sarp Bozkurt'un Suyumbige Dadalı ve Eda Nur Hancı ile cesur sahneleri damga vurdu. Bu sahnelerin Bozkurt'un evliliğinde ise kriz çıkardığı iddia edildi.

Sarp Bozkurt'un eşi Ezgi Şimşek'in bu sahneleri izlemek istemediği için festivale katılmamayı tercih ettiği konuşuluyor.