Selen Görgüzel'in kızı kimdir? İlknaz Bektaş kaç yaşında, sağlık durum nasıl? İşte İlknaz Bektaş hakkında merak edilenler...

İLKNAZ BEKTAŞ KİMDİR?

İlknaz Bektaş.jp

lknaz Lauren Bektaş, ünlü oyuncu Selen Görgüzel ve iş insanı Yılmaz Bektaş’ın kızıdır. 1999 yılında doğan İlknaz Bektaş, eğitim hayatını Bilkent Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde sürdürmüştür. Eğitim sürecinde mimarlık alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Bektaş, sanatın çeşitli alanlarına olan ilgisiyle de tanınmaktadır. İlknaz Bektaş, sanata olan tutkusunu profesyonel bir kariyere dönüştürmüştür. Galeri Artist'te sanat simsarı ve danışman olarak görev alarak sanat dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Bu rolde, sanat eserlerinin alım-satım süreçlerinde ve danışmanlık hizmetlerinde önemli katkılarda bulunmuştur.

Selengorguzeljpeg J0N1 T Yw H0A R T3Cm8N S I Pg

Selen Görgüzel'in Yılmaz Bektaş ile olan evliliğinden doğan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, geçtiğimiz günlerde kalp sıkışması ve nefes darlığı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, İlknaz Bektaş'ın göğsüne hava kaçtığını ve acil olarak ameliyat edilmesi gerektiğini belirledi. Hastalığın sebebinin elektronik sigara olduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Selen Gorguzelin Kizi Ilknaz Bektas Kimdir

Yeni Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan kimdir? Yeni Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan kimdir?

Ameliyat sonrası durumu iyiye giden Bektaş, yaşadığı rahatsızlıkla ilgili yaptığı açıklamada "Uçağa binmiş olsaydım basınç yüzünden hayatımı kaybedebilirdim. Akciğerim elektronik sigara nedeniyle hava kaçırmış ve kalp atışlarımı olumsuz etkiliyordu. Herkese elektronik sigaradan uzak durmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Selen Gorguzelin Kizi Ilknaz Bektas

Muhabir: Buse SARI