Survivor All Star 2024 yarışmasında yaşanan gerginlik ve diskalifiye olayları sonrasında, diskalifiye edilen Sema Aydemir'den beklenmeyen bir açıklama geldi.

Pınar Sema (1)

Gece karanlıkta yaşanan olaylarda Pınar ile arasında fiziksel şiddet yaşandığı gerekçesiyle diskalifiye edilen Sema Aydemir, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak olaylara dair görüşlerini paylaştı.

Sema1

KPSS ortaöğretim sınavı soruları ve cevapları yayımlandı KPSS ortaöğretim sınavı soruları ve cevapları yayımlandı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beni son oyunumla hatırlayın isterim. Huzurlu, mutlu, sakin hallerimle... İstemediğim şeyler yaptım ve cezamı çektim, çekiyorum. Yanımda olan takım arkadaşlarıma ve olayları tarafsız anlatanlardan Allah razı olsun. Ben diskalifiye olayım diye destek verenlere de hayatlarında başarılar dilerim. İnşallah kimsenin başına gelmez. İnşallah hiçbiri benim gibi kötü vedalarla gitmez." ifadelerini kullandı.

Sema11

Sema'nın bu açıklamaları, yarışmadaki diğer yarışmacılar Nagihan ve Nefise tarafından da sorgulandı. Acun Ilıcalı'nın acil ada konseyi toplantısında Nagihan, Sema'nın kendisini gece karanlıkta Pınar zannederek kolumu çevirip kırmaya çalıştığını iddia etmiş, Nefise ise Sema'nın gece karanlıkta kendisini Pınar sanıp tekmeler tokatlar attığını belirtmişti.

Semapinar

Olaylarla ilgili taraflar arasında çelişkili açıklamalar devam ederken, Survivor All Star 2024 izleyicileri, gerçeğin ortaya çıkması için merakla beklemeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ