Gündem

Serhat Akın'dan şok açıklama! Emre Belözoğlu hesap sormuş!

Serhat Akın dün akşam oynanan MKE Ankaragücü - Fenerbahçe maçının ardından yaptığı Youtube yayınında şok açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'ne 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Serhat Akın bomba açıklamalarda bulundu. Serhat Akın, Gurmespor YouTube kanalı üzerinden yaptığı yayında Emre Belözoğlu ile ilgili gündemi sarsan bir iddia ortaya attı.

"GALATASARAY'DAN GELEN EFSANE OLAMAZ"

Serhat Akın, "Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray'dan gelen futbolcu efsane olamaz. Saygı duyarsın ama efsane olarak adlandıramazsın. Ben 3 şampiyonluk gördüm, Emre Belözoğlu 2 şampiyonluk gördü Fenerbahçe'de. Galatasaray'da ise UEFA Kupası, 4 lig şampiyonluğu ve diğer kupalar kazandı nasıl Fenerbahçe efsanesi oluyor bu adam?" dedi.

"FENERBAHÇE'YE BİLENMİŞ''

Serhat Akın, "Ankaragücü, Galatasaray'a yenilmişti lig maçında. Morutan gibi oyuncun varsa bunu neden Galatasaray maçında oynatmadın? Emre Belözoğlu diyor ki 'Galatasaray'a karşı yaptığımız hataları Fenerbahçe maçında yapmayacağız' bilenmiş resmen. İsmail Kartal'ın ikramıyla da 3-0 kazandı." şeklinde konuştu.

''EMRE BELÖZOĞU BANA TEPKİ GÖSTERDİ''

Serhat Akın, ''Galatasaray'ı 6-0 yendiğimiz maç sonrası yaptığım açıklamaya Milli Takım'a gittiğimde hiç bir Galatasaraylı oyuncu bana tepki göstermedi. Emre Belözoğu Inter'de oynamasına rağmen bana nasıl böyle bir açıklama yaparsın diye hesap sordu. '6 tane attık 10 tane atacaktık zaman yetmedi ne demek' diye bana tepki gösterdi'' ifadelerini kullandı.