Asayiş

Serhat Akın'ın bahsettiği 4 yorumcu kim? işte tüm cevaplar

Serhat Akın’dan Çarpıcı Açıklamalar: Hedef Gösterilen Yorumcular Kim?

Abone Ol

TV100'deki programında önemli açıklamalarda bulunan Ersin Düzen, eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın’ın ifadelerine değindi. Akın, “Benim yaptığım tüm eleştiriler Fenerbahçe'nin başarısı içindi. Ancak 4 yorumcu beni yayınlarında hedef gösterdi” dedi. Bu açıklama, futbol camiasında merak uyandırdı: Peki, Serhat Akın’ın bahsettiği bu 4 yorumcu kimler?

Düzen, söz konusu yorumcuların isimlerini yalnızca resmi bir talep gelirse paylaşabileceğini vurguladı. Akın’ın bu ifadeleri, sosyal medyada geniş yankı buldu ve Fenerbahçe taraftarları arasında tartışmalara yol açtı.

Öte yandan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Serhat Akın’a yönelik yaralanma olayına karışan tüm şüphelilerin yakalandığını açıkladı. Bakan, “Olayda ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi. Şehir eşkiyalığına soyunanları affetmeyeceğiz” ifadeleriyle güvenlik güçlerinin kararlılığını dile getirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün koordineli çalışmaları sonucunda olayda yer alan O. D., O. M., E. Ü., M. A. ve İ. T. gibi şüphelilerin yakalandığı bilgisi verildi. Bakan Yerlikaya, operasyonda görev alan polisleri de tebrik ederek, “Milletimizin duası sizinle” dedi.

Serhat Akın’a ise geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan, olayın detaylarıyla ilgili gelişmeleri takip edeceğini belirtti. Futbolseverler, Akın’ın hedef gösterilen yorumcuları açıklayıp açıklamayacağını merakla bekliyor.