Asayiş

Seyfi Birbir öldü mü? Müge Anlı Seyfi Birbir İntihar etti mi?

Seyfi Birbir, alkol alarak kendine zarar verdi ve hastaneye kaldırılmıştı. Peki taburcu olduktan sonra Seyfi Birbir'e ne oldu?

Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar, kaybolan çocuk vakasının karmaşasını artırmaya devam ediyor. Seyfi Birbir, alkol alarak kendine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı. Ancak sağlık durumu belirsizliğini korurken, kaybolan oğlu Serdar ile ilgili soru işaretleri de artıyor.

Seyfi Birbir'in Hastaneye Kaldırılması

Seyfi Birbir, Müge Anlı programında oğlu Serdar'ı bulmak için katılmayı planlıyordu. Alkol alarak kendine zarar vermesi sonucunda hastaneye kaldırıldı. Programda yaptığı çelişkili açıklamalar, izleyicileri ve Hacer Hanım'ı endişeye sevk etti.

İntihar Girişimi ve Sonrası

Seyfi, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu olduktan sonra Sakarya'daki Kurtbeyler Mahallesi'nde bulunan evinin bahçesindeki ceviz ağacında ipe asılı halde bulundu. Bu durum, hem ailesi hem de program izleyicileri için büyük bir şok yarattı.

Kayıp Oğul Serdar’ın Durumu

Seyfi Birbir’in durumu, kayıp oğlu Serdar'ın akıbetine dair endişeleri daha da artırdı. Seyfi'nin yaptığı çelişkili açıklamalar, kaybolan çocuğun durumu ile ilgili birçok sorunun gündeme gelmesine neden oldu.