Ankara Haberleri

Seymen ve Bacıerenler, 29 Ekim Coşkusunu Yaşayacak!

Ankara Kulübü Derneği, Cumhuriyet’in 101. yılını kutlayacak. Seymen ve Bacıerenler, Gölbaşı’nda etkinlikler düzenleyecek.

Abone Ol

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Cumhuriyetin 101. yılını teröre ve hainlere inat büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacaklarını duyurdu. 29 Ekim Salı günü saat 18.00’de Gölbaşı’nda yapılacak meşale yürüyüşü, ilçe halkıyla birlikte coşku dolu bir etkinlik olacak.

Özaslan, “Ankara Kulübü Derneği Seymen ve Bacıerenleri olarak Cumhuriyet coşkusunu hep beraber yaşayacağız” ifadelerini kullanarak, Gölbaşı Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek programda Seymen ve Bacıerenlerin gösterilerini sergileyeceğini belirtti. Etkinlik, Cumhuriyetimizin anlamını ve değerlerini yüceltmek adına büyük bir fırsat sunuyor.

Özaslan, tüm Seymen ve Bacıerenler ile vatandaşları Gölbaşı’ndaki kutlamalara katılmaya davet etti. Ayrıca, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetleyerek, şehitlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi. Bu tür olayların Cumhuriyet coşkusunu daha da pekiştirdiğini vurguladı.

Özaslan, Seymen ve Bacıerenlerin 29 Ekim boyunca birçok Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde yer alacaklarını da sözlerine ekledi. Bu kutlamalar, Cumhuriyetin kazanımlarını ve birlikteliği kutlamak için önemli birer platform oluşturuyor.

Cumhuriyet Bayramı’nda Gölbaşı’nda gerçekleşecek etkinlikler, Türk milletinin birliğini ve beraberliğini pekiştirecek, Cumhuriyet coşkusunu tüm halkla paylaşacak.