Beypazarı’nda düzenlenen “1. Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali”nde, Ankara Kulübü Derneği Seymen ve Bacıerenlerinin katkıları büyük ilgi gördü. 11 ülkeden gelen ekiplerle birlikte sahne alan Seymen ve Bacıerenler, hem kortej yürüyüşünde hem de festival programında sergiledikleri etkileyici performanslarla festivalin en parlak yıldızlarından biri oldular.

I M G 3263

11 ülkeden gelen ekiplerin katılımlarıyla gerçekleşen “1. Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali”nde yer alan Ankara Kulübü Derneği Beypazarı Şube ile derneğin genel merkez ve diğer şubelerinden Seymen ve Bacıerenler, gerek kortej yürüyüşünde gerekse programda sergiledikleri dolu dolu, organizasyona renk katan gösterimleri ile izleyicilerden büyük beğeni topladı.

I M G 3046

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, kültürler arası bağları güçlendirmek için gerçekleştirdiklerini belirttiği festivalde yer alan Ankara Kulübü Derneği Seymen ve Bacıeren ekibinin de aralarında bulunduğu tüm katılımcılara teşekkür etti.

Programda bir açıklama yapan Ankara Kulübü Derneği Beypazarı Şube Başkanı Muammer Akkaplan, ilçelerinde düzenlenen ve farklı kültürlerin bir araya geldiğini vurguladığı uluslararası bir festivalin paydaşı olmaktan ve gerek Ankara Kulübü’nü gerekse hem Ankara'yı hem de Türkiye’yi organizasyonda temsil etmekten dolayı büyük gurur duyduklarını kaydetti.

Ankara Adalet Sarayı’nın Temeli Atıldı Ankara Adalet Sarayı’nın Temeli Atıldı

Seymen ekibinde yer alan Ankara Kulübü Derneği YKÜ Gökalp Gözübenli ise Ankara Kulübü Derneği’nin tarihi kültürel değerlerin yaşatılması, sahiplenilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması adına üstlendiği misyonu hatırlatarak, birlik ve beraberliği, sevgiyi ve toplumları kaynaştırıcı bir katkı sağlaması adına önemine vurgu yaptığı “1. Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali”nde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

I M G 2959

Gözübenli, festivalin düzenlenmesine başta Beypazarı Belediyesi olmak üzere katkı sağlayan tüm paydaşlara, katılımcılara, emek veren herkese teşekkür etti. 

Kaynak: Haber Merkezi