Kültür Sanat

Showtime filminin konusu nedir? Showtime filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Filmseverler tarafından büyük beğeni kazanan Showtime filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Beyaz TV’nin 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışında bulunan film merak konusu oldu. Peki, Showtime filminin konusu nedir? Showtime filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone Ol

Showtime filmi 2002 yılında çıkan komedi/polisiye türünde bir filmdir. Showtime filminin yönetmenliğini Tom Dey yaparken senaristliğini Alfred Gough ve Miles Millar yapmıştır.

SHOWTIME FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mitch Preston, yaşadığı şehir olan Los Angeles'ın polis teşkilatında dedektiflik yaparak hayatını kazanmaktadır. Yılların getirisiyle yorulmuştur ve artık emekli olacağı günlerin hayalini kurmaktadır. Bezgin Mitch'in aksine yine aynı birimde çalışan Trey Sellars ise bambaşka bir karaktere sahiptir. Aslında bir aktör olmak isterken başarısızlığı nedeniyle polis olmuştur ve halen aktör olacağı günlerin hayalini kurmaktadır. Tek amacı, bir fırsatını bulup eğlence sektörüne atılmaktır. Trey ve Mitch, kısa süre sonra çok gizli bir operasyonun başrolünde oynamak üzere bir araya geleceklerdir.

SHOWTIME FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Robert De Niro-Rolü : Mitch Preston
Eddie Murphy-Rolü : Trey Sellars
Rene Russo-Rolü : Chase Renzi
William Shatner-Rolü : Himself
Frankie Faison
Nestor Serrano
Kadeem Hardison-Rolü : Kyle
Linda Hart-Rolü : Waitress

Haber Merkezi