Televizyon

Siccin 7 konusu nedir?

Türkiye'nin ünlü korku film serisi Siccin'in yedinci filmi olan "Siccin 7", 14 Haziran'da sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Serinin zirve noktası olarak görülen bu film, 11 ülkede 400'den fazla sinemada seyirciyle buluşacak. Ayrıca, filmi izleyenler arasından bir kişiye 70.000 TL değerinde "Cesaret Ödülü" verilecek.

Siccin serisi, gerçek olaylardan esinlenerek sinemaya uyarlanmasıyla büyük ilgi görmüştü. Yapımcılığını Muhteşem Film'in üstlendiği Siccin 7, yönetmen Alper Mestçi'nin kamera arkasındaki yeteneğiyle dolu dolu bir korku deneyimi vadediyor.

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde "Yılın en çok izlenen korku filmi" unvanını kazanan Siccin serisi, yurt dışında da büyük beğeni toplamıştı. Endonezya'da gösterime giren "Sijjin" isimli remake versiyonu, milyonlarca kişi tarafından izlenerek rekorlar kırmıştı. Bu başarının ardından serinin diğer filmleri için de remake anlaşmaları yapıldı ve daha geniş kitlelere ulaşması hedeflendi.

Siccin 7'nin özeti ise oldukça merak uyandırıcı: Çocuk dilenci mafyası ile yaptığı "kanlı bir pazarlık" sonrasında doktorluğu bırakıp kaçmak zorunda kalan Kemal, ailesiyle birlikte amcasının konağına taşınır. Ancak, burada yaşananlar beklenmedik bir şekilde korku dolu olaylara ev sahipliği yapar.

Muhteşem Film'in yapımcılığını üstlendiği, ülkemizdeki dağıtımını TME Films'in gerçekleştirdiği "Siccin 7", 14 Haziran'da sinemaseverlerle buluşacak. Filmle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için @siccinserisi Instagram hesabını takip edebilirsiniz.