Fulya Özcan’ın senaryosunu yazdığı Beyza Alkoç’un “Sıfır Kilometre” kitabından uyarlanan film “0000 Kilometre” filmi hakkında detaylar...

''SIFIR KİLOMETRE''  FİLM KONUSU NE?

0000 Kilometre

İzmir ve Ege “3391 Kilometre”yi aşmış, Paris’te birlikte bir hayat kurmuştur. Fakat gelen bir telefonla her şey değişir. İzmir ve Ege’nin arasına yeniden mesafeler girecek, her şeye en baştan başlamaları gerekecektir. Hayat onları savurup, yollarını tekrar aşklarının başladığı İzmir’de kesiştirecektir.

Sıfır Kilometre.jpg 1

İzmir ve Ege’nin yıldızlarla dolu hikayesi devam ederken, artık aralarındaki Sıfır Kilometre ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gerebileceklerdir. Fakat yeniden dokunamamanın, istediğinde yanında olamamanın, kısacası bir uzak mesafe aşkının gerçeklerinin hayatlarına dönmesi uzun sürmeyecektir.

0000 Kilometreden I

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sıfır Kilometre filmi ilk teaser fragmanı yayınlandı! Sıfır Kilometre filmi ilk teaser fragmanı yayınlandı!

Sıfır Kilometre4

İş Sanat'tan İstanbul ve Ankara'da ücretsiz çocuk atölyeleri İş Sanat'tan İstanbul ve Ankara'da ücretsiz çocuk atölyeleri

Çekimleri, prodüksiyonu, oyunculukları ve senaryosuyla bu sezon da adından çok söz ettirecek olan "0000 Kilometre", 1 Kasım 2024’ten itibaren A90 Pictures’ın dağıtımı ile sinema izleyicisi ile beyaz perdede buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi