Beyza Alkoç'un çok satan kitabından sinemaya uyarlanan 3391 Kilometre filmi gişede elde ettiği başarının ardından devam filmi için hazırlıklara başlandı. Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak'ın başrollerine yer aldığı 3391 Kilometre filmininin devamı olan Sıfır Kilometre filmi için anlaşma sağlandı. Sıfır Kilometre filminin ne zaman çıkacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Sıfır Kilometre filmi ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Netflix 18 Eylül 2024 TOP 10 listesinde hangi yapımlar var? Netflix 18 Eylül 2024 TOP 10 listesinde hangi yapımlar var?

Sıfır Kilometre Filmi

SIFIR KİLOMETRE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Başrollerinde Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak'ın yer aldığı 3391 Kilometre filminin devamı Sıfır Kilometre filminin ne zaman çıkacağı merak ediliyor.

Sıfır Kilometre Filmii

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sıfır Kilometre filmi 10 Ocak 2025'te seyircilerle buluşacak.

Sıfır Kilometre Filmi Başrol

Sıfır Kilometere filminin başrollerinde yeniden Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak yer alacak.

Sıfır Kilometre Filmi Ne Zaman

3391 KİLOMETRE FİLMİNİN KONUSU NE?

3391 Kilometre, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu ediyor. İsmini yaşadığı güzel şehirden alan İzmir, 18 yaşında genç bir kızdır. Bir gece aldığı mesajla Ege hayatına girer ve ikisinin hayatında da her şey değişir. Sosyal medya üzerinden taşınan iki genç, sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler.

Kaynak: Haber Merkezi