Sıla bebek ile ilgili son durum nedir? Şiddete ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek dün entübe edildi, annenin de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Peki, Sıla bebek nasıl, son durumu nedir?

Sıla bebek ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde ailesinin hastaneye götürdüğü Sıla Y.’nin (2) beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda morluklar olduğu tespit edildi. Sıla Y. ameliyat edilirken, kızının televizyon ünitesinden düştüğünü iddia ettiği annesi B.Y. tutuklanırken, 4 kişi ise gözaltına alındı. Sıla Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Mevlid-i Nebi nedir? Mevlid-i Nebi Haftası ne zaman? Mevlid-i Nebi nedir? Mevlid-i Nebi Haftası ne zaman?

Sıla Bebek1

ÜVEY BABA TUTUKLANDI

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, annenin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Polis kıyafeti giydirilerek adliyeye sevk edilen anne Bakiye Yeniçeri, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “Çocuğu ihmal” suçundan tutuklanıp cezaevine götürüldü. Gece saatlerinde mahkemeye çıkarılan Sıla Y.’nin bırakıldığı komşularının 13 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğu da tutuklandı. Son olarak, Bakiye Yeniçeri’nin birlikte yaşadığı Sanlı Ö. ile bebeğin bırakıldığı evin sahibi Kani A. da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi