Ata sporumuzu gelecek nesillere aktaran Sincan Belediyesi Okçuluk Kursu yaz döneminde de büyük ilgi görüyor. Gençlerin en çok tercih ettiği kurslardan biri olan okçuluk kursunda uzman eğitimciler eşliğinde geleceğin “Mete Gazoz”ları yetişiyor.

Okçuluk (2)

Yaz aylarında gençlerin kaliteli vakit geçirmesi için çeşitli kurs ve faaliyetlere yer veren Sincan Belediyesi ata sporumuz okçuluk için de özel bir alan oluşturarak okçuluk sporu ile yeni nesli buluşturuyor.  

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören okçuluk kursunda uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilerek geleceğin sporcuları yetiştiriliyor.

Okçuluk (5)

Selçuklu Mahallesi’nde bulunan Gençlik Merkezi önünde inşa edilen 40 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki okçuluk sahasında gençler ve çocuklar için 12 grupta 300 öğrenci eğitim alıyor.

BelPa Buz Pateni Tesisi hazır! BelPa Buz Pateni Tesisi hazır!

Saha malzemelerinin kullanımının öğretilmesi ve okçuluk kurallarına ilişkin bilgilerin verilmesinin ardından ok atışı uygulamaları yapılıyor.

Okçuluk (1)

Gençler Hem Spor Yapıyor Hem Sosyalleşiyor

Okçuluk Sporu, çocuklar ve gençlerin tarihi geçmişi olan bir sporu tanımasının yanı sıra konsantrasyon artışı ve fiziksel yeteneklerinin gelişmesine de katkı sağlıyor. Gençler hem spor yapma hem de yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı buluyor.

Okçuluk (3)

Okçuluk sporuna ilgisi olanlar www.sincan.bel.tr adresinden ya da Selçuklu Gençlik Merkezine başvurarak detaylı bilgi alabilir. 

Kaynak: Haber Merkezi