Sincan Belediyesinin hizmete açtığı yüzme kurslarında yaz dönemi dolu dolu geçiyor. Yarı olimpik yüzme havuzlarında, bir yandan her yaş grubuna yüzme kursları verilirken, diğer yandan engelli bireyler için de özel eğitimler veriliyor. Törekent Yüzme havuzunda mezuniyet heyecanı vardı. Birebir eğitim alarak kursu tamamlayan özel gereksinimli çocuklar başarı sertifikalarını Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan aldı.

P S X 20240821 144407

Yaz tatilinde çocukların eğitim ve etkinliklerle gelişimlerine destek olan Sincan Belediyesi her zaman olduğu gibi özel gereksinimli çocukları da unutmadı; özel çocukların sportif faaliyetlerle, kültür ve sanatla iç içe bir yaşam sürmesi için destek olmaya devam ediyor.

Altındağ’dan Kreş Öğretmenlerine İş Sağlığı Semineri Altındağ’dan Kreş Öğretmenlerine İş Sağlığı Semineri

P S X 20240821 144531

Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında açılan kurslarda birebir eğitim alan özel gereksinimli çocuklar eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor. Yüzme dersleri çocukların fiziksel gelişimlerinin yanında bilişsel, duyusal ve psikomotor gelişimlerine de yüksek oranda katkı sağlıyor.

P S X 20240821 144114

Eğitimini Tamamlayan Çocuklar Sertifikalarını Aldı

Törekent Yüzme Havuzu’nda birebir eğitim alan özel gereksinimli çocuklar kursu tamamlamalarının ardından başarı belgelerini aldı. Düzenlenen törene katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklara sertifikalarını vererek başarılar diledi. Başkan Ercan “Engelli bireylerimize yönelik yüzme kursunu başarıyla tamamlayan çocuklarımız sertifikalarını aldı. Kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Sevgi, azim ve inançla aşamayacağımız hiçbir engel yok.” dedi.

 P S X 20240821 144636

Aileler eğitimlerden memnun 

Aileler çocuklarının aldığı eğitimlerden memnun olduklarını belirterek Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti. 

Dilek Aras, “Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ederiz buraya gelerek çocuklarımız sosyalleşiyor, kendilerine güveni geliyor.” dedi. Oğlunu kursa getiren Fadime Tekin ise “Oğlum için yüzme kursu çok faydalı oldu. Suyu çok seviyor Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi