Ankaray Kolej İstasyonu’nda seferler durduruldu!
Ankaray Kolej İstasyonu’nda seferler durduruldu!
İçeriği Görüntüle

Sincan Belediyesi, mübarek Ramazan ayında halkın sağlığını korumak amacıyla gıda işletmelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, zabıta ekipleriyle birlikte ilçedeki pide fırınları ve tatlı imalathanelerini tek tek denetleyerek, hijyen ve kaliteyi kontrol etti.

Sincan'da Ramazan Ayında Gıda Denetimleri (2)

Sincan'da fırın ve pastaneler denetlendi

Ramazan ayının vazgeçilmez yiyeceklerinden olan pideler ve tatlılar, Sincan Belediyesi tarafından yapılan sıkı denetimlerin odak noktasında yer aldı. Başkan Murat Ercan, zabıta ekipleriyle birlikte işletmeleri ziyaret ederek, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Pidelerin gramajı, kullanılan malzemelerin kalitesi ve temizliği denetlendi. Tatlı imalathanelerine yapılan ziyaretlerde ise malzemelerin son kullanma tarihleri ve fiyatlar da özenle incelendi.

Sincan'da Ramazan Ayında Gıda Denetimleri (4)

Başkan Ercan’dan açıklamalar

Başkan Ercan, denetimlerin öncelikli amacının vatandaşların sağlıklı, hijyenik ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Başkan Ercan, "Unlu mamullerin tüketiminin oldukça arttığı Ramazan ayında fırın ve pastanelerde hijyen ve gramaj denetimleri gerçekleştiriyoruz. Önceliğimiz hemşehrilerimizin sağlığı; Sincanlıların doğru koşullarda üretilen sağlıklı, hijyenik ve güvenilir gıdaya ulaşımı için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Herkese hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum" dedi.

Sincan'da Ramazan Ayında Gıda Denetimleri (3)

Kaynak: Haber Merkezi