Türk oyuncu Sitare Akbaş, son dönemde sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Akasya Durağı dizisindeki "Zeyno" karakteri ile tanınan Akbaş, son zamanlarda cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Sitare Akbaş

Sitare Akbaş Kimdir?

Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Akbaş, kariyerine 2005 yılında Samanyolu TV’de yayımlanan Beşinci Boyut dizisinde "Ayşe" karakteriyle başladı. 2008 yılında Kanal D’de yayınlanan Akasya Durağı dizisindeki "Zeyno" karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. Sinemaya 2009 yılında İncir Çekirdeği filmindeki "Delal" rolü ile adım atan Akbaş, 2020 yılında FOX'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde "Figen Yıldırım (Fifi)" karakteri ile ekranlara geri döndü. 2021 yılında Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinde "Dilber" karakterini canlandırdı.

Alpaslan Öztürk kimdir? Alpaslan Öztürk kimdir?

66B1B7408D678Ec0C61E9177

Sitare Akbaş Neden Gündem Oldu?

Sitare Akbaş, son dönemde sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Güzelliği ve cesur pozlarıyla dikkat çeken Akbaş, özellikle Çeşme’deki tatilinde çekilen fotoğraflarıyla büyük ilgi gördü. Akbaş, siyah bikinisiyle denizin ve güneşin tadını çıkarırken, pozları sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Aylar Sonra Turkiye Ye Donen Akasya Duragi Nin 17692571 7348 M

Sitare Akbaş Nereli?

Sitare Akbaş, İstanbul doğumludur. Eğitimini ve kariyerinin büyük bir kısmını İstanbul’da sürdüren Akbaş, Türk televizyon ve sinemasının tanınmış isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Son dönemdeki sosyal medya paylaşımları ve tatil fotoğrafları, Akbaş’ın hem kariyerini hem de kişisel yaşamını merak edenler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi