Show TV, yeni sezonda izleyicilerini ekrana kilitleyecek olan "Siyah Kalp" dizisiyle karşımıza çıkıyor. Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekimleri devam eden dizi, aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı bir aile dramını ekranlara taşıyacak. İlk teaserı yayınlanan dizi, usta oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle büyük bir merak uyandırıyor. Seyirciler, diziye dair daha fazla detay ve gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyor.

Peki Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?, Siyah Kalp dizisinin konusu nedir?, Siyah Kalp dizisi nerede yayınlanacak?

Siyah Kalp (1)

Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Ece Uslu (Sumru)

Siyah Kalp (11)

Aras Aydın (Nuh)

Siyah Kalp (13)

Hafsanur Sancaktutan (Melek)

Siyah Kalp (8)

Burak Sergen (Samet)

Siyah Kalp (10)

Burak Tozkoparan (Cihan)

Siyah Kalp (12)

Leyla Tanlar (Sevilay)

Siyah Kalp (9)

Esra Dermancıoğlu (Hikmet)

Gelinim Mutfakta 1455. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelinim Mutfakta 1455. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlker Aksum (Tahsin)

Siyah Kalp (4)

Genco Özak (Esat)

Bülent Polat (Bünyamin)

Siyah Kalp (3)

Ayşe Tunaboylu (Enise)

Gözde Çığacı (Canan)

Siyah Kalp (2)

Derin İnce (Harika)

Deniz Karabaş (Esma)

Siyah Kalp (5)

Ferda Işıl (Sakine)

Işıl Yücesoy (Nihayet)

Siyah Kalp (6)

Siyah Kalp dizisinin konusu nedir?

"Siyah Kalp", genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru'nun (Ece Uslu) varlıklı iş adamı Samet'le (Burak Sergen) evlenmesiyle başlayan bir aile dramını konu alıyor. Yıllar sonra, ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan) annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler. Kapadokya'daki ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile tanışırken, Melek’in yolu Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışsa da, Melek ve Nuh, ailenin kalbine sızmayı başaracaktır. Dizi, aşk, gizem ve tutkunun yoğun bir şekilde yaşandığı bir aile hikayesini anlatıyor.

Siyah Kalp dizisi nerede yayınlanacak?

"Siyah Kalp", Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yakında izleyiciyle buluşacak olan dizinin çekimleri Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi