Spotify, kişiselleştirilmiş müzik deneyimini bir adım daha ileriye taşıyor ve popüler "Daylist" özelliğini Türkiye’deki kullanıcılarına sunuyor. Dünya genelinde büyük ilgi gören bu özellik, dinleyicilerin ruh haline göre gün boyunca sürekli olarak güncellenen kişiselleştirilmiş çalma listeleri sunuyor. Artık Türkiye’de de kullanıcılar, Spotify’ın bu yenilikçi özelliğinden yararlanarak günlük müzik deneyimlerini kişiselleştirebilecekler.

Indir (1)-9

Spotify’ın “Daylist” Özelliği Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

Spotify, kullanıcılarının ruh haline ve dinleme alışkanlıklarına göre sürekli güncellenen "Daylist" çalma listesini Türkiye’deki kullanıcıları için aktif hale getirdi. Geçtiğimiz yıl dünya genelinde tanıtılan bu özellik, dinleyiciler arasında büyük ilgi görmüş ve her gün milyonlarca kez dinlenmişti. Daylist, en temel tanımıyla, kullanıcıların günlük ruh haline ve müzik tercihine göre gün boyunca sürekli olarak güncellenen bir çalma listesi olarak işlev görüyor.

iOS 18 çıktı mı? iOS 18 özellikleri neler? Hangi modeller iOS 18 güncellemesi alacak? iOS 18 çıktı mı? iOS 18 özellikleri neler? Hangi modeller iOS 18 güncellemesi alacak?

Daylist özelliği, daha önce İngilizce olarak 65 ek pazara sunulmuştu ancak Türkiye, bu ülkeler arasında yer almıyordu. Şimdi ise Daylist, Türkçe dil desteğiyle hem ücretsiz hem de Premium hesaplarda kullanılabilir durumda. Spotify’a göre, Daylist kullanıcılarının yüzde 70’i, bu çalma listesini haftadan haftaya düzenli olarak dinliyor.

Indir-36

Daylist özelliğine Spotify’ın mevcut olduğu cihazlarda “daylist” araması yaparak veya spotify.com/daylist adresinden erişebilirsiniz. Ayrıca, “Made For You” (Senin İçin Hazırlandı) sekmesinde de Daylist çalma listesini bulabilirsiniz. Çalma listesi gün içinde birkaç kez güncelleniyor ve bir sonraki güncellemenin ne zaman olacağını çalma listesi sayfasında görmek mümkün.

Daylist, kişisel bir müzik deneyimi sunmanın yanı sıra, Spotify’ın en çok paylaşılan kişiselleştirilmiş deneyimi haline geldi. Kullanıcılar, beğendikleri Daylist çalma listesini kaydedip Kütüphanelerine ekleyebilir ve üç farklı paylaşım kartı seçeneğinden birini kullanarak Daylist’lerini paylaşabilirler.

Kaynak: Haber Merkezi