Televizyon

Survivor 2024'te sızdırılan ilk görüntüler! Yedekler belli oldu

Survivor 2024'de sürpriz yedekler ortaya çıktı! İşte görüntüler ve katılacak İsimler. Ana kadroyla yolculuk yapan yedek Yarışmacılar kameralara yakalandı

Abone Ol

Survivor 2024'ün heyecanla beklenen yeni sezonunda sır gibi saklanan yedek yarışmacılar, ana kadro ile birlikte yolculuk ettikleri sırada sızdırılan fotoğraflarla ortaya çıktı. Görüntülerde, gizlice Survivor adasına gitmek üzere yola çıkan yarışmacıların yanı sıra, beklenmedik bir şekilde yedeğe alınan isimler de dikkat çekti.

Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor yedek Kardeniz Kılıç Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor yedek Kardeniz Kılıç

Gizlenen yedek yarışmacılar arasında, izleyicilerin yakından tanıdığı Mehmet Özay, Kardeniz Kılıç ve Yaman Keleş yer aldı. Survivor tarihinde ilk defa yedek yarışmacıların bu kadar net bir şekilde ortaya çıkması, hayranları şimdiden meraklandırdı.

Yaman Keleş kimdir? Survivor yedek Yaman Keleş Yaman Keleş kimdir? Survivor yedek Yaman Keleş

Görüntülerde olmasa da, alınan bilgilere göre Survivor 2024'e katılacak diğer yedek yarışmacılar ise Yiğit İnandı, Aysun Keskin, Yunus Emre Karabacak, Senem Genç, Mustafa Kemal Kurt ve Nadya Zagli olarak belirlendi. Bu isimler, ana kadroda herhangi bir aksilik durumunda yedek olarak görev yapacaklar.

Survivor All Star 2024 Yedekleri Belli Oldu! Survivor All Star 2024 Yedekleri Belli Oldu!

Survivor hayranları, bu sürpriz isimlerle dolu sezonun nasıl bir rekabet ve heyecan vaat ettiğini merakla bekliyor. Survivor 2024, izleyicilere kıyasıya bir mücadele ve unutulmaz anlar sunmaya hazırlanıyor. Takipte kalın!

Nadia Zagli 

Nadia Zagli kimdir? Survivor yedek Nadia kimdir? Nadia Zagli kimdir? Survivor yedek Nadia kimdir?