Survivor All-Star 2024, eleme heyecanıyla dolu bir bölümle izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Eleme düellolarının belirlendiği gecede, yarışmacılar arasında gerilim doruk noktasına ulaştı. İşte eleme eşleşmeleri ve detaylar:

Mustafa Kemal EErsin E

Mustafa Kemal ile Ersin arasında gerçekleşecek olan ilk eleme düellosu, Survivor All-Star 2024'ün en kritik anlarından biri olarak dikkat çekiyor. İkinci eleme düellosu ise Yunus Emre ile Yaman arasında gerçekleşecek ve bu mücadelede de adrenalin yüksek seviyeye çıkacak.

Yunus Emre Özden NereliYaman Keleş 1

Bu iki eleme düellosu sonucunda elemeye kalan isimler, Bozok ile Sercan arasındaki eşleşmeye katılacak. Son bir eleme oyunu oynanacak ve bu mücadelenin kaybedeni, Survivor adasına veda edecek. Heyecan ve rekabetin had safhaya çıktığı bu aşamada, yarışmacılar adeta nefeslerini tuttu.

Bozok Gören

Sercan Yıldırım Kimdir

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Survivor All-Star 2024, bu eleme düellolarıyla birlikte daha da çekişmeli bir hale büründü. Yarışmacılar arasındaki mücadele, izleyicileri ekrana kilitledi. 

Survivor All-Star 2024 kim elendi Survivor All-Star 2024 8 şubat elenen yarışmacı kim?

Elemeye Bozok ve Ersin kaldı. Final oyunlarında adaya veda edecek yarışmacıyı basket atışları belirledi ve adaya eden ersin oldu.

Gelinim Mutfakta 16 Eylül birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 16 Eylül birincisi kim oldu?

Ersin E

Editör: İrem Akbaş