Televizyon

Survivor All Star 2024'de düello eşleşmeleri belli oldu!

Survivor All Star 2024'de Erkek düello eşleşmeleri belli oldu! Bu akşam oynanacak düello oyunları sonrasında adaya veda eden yarışmacı belli olacak.

Abone Ol

Survivor All Star 2024'de heyecan dorukta devam ediyor! Son dokunulmazlık oyunları sonrasında kırmızı takımdan Sercan mavi takımdan Yunus Emre ve Batuhan ve Furkan eleme adayı olarak belirlendi. Düello eşleşmeleri yarışmacıların yüzdelerine göre belirlendi.İşte Survivor All Star 2024'de Erkek düello eşleşmeleri!

SURVİVOR ALL STAR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın dördüncü eleme adayı Furkan oldu.

SURVİVOR ALL STAR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı Sercan olmuştu

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı Batuhan olmuştu.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre olmuştu.

Survivor All Star 2024'de düello eşleşmeleri belli oldu!

Survivor'da bu haftanın düello eşleşmeleri şu şeklide:

Yunus Emre ile Sercan

Batuhan ve Furkan 

Survivor All Star 2024'de yaşanan bu kritik gelişmeler, adada adrenalin dolu mücadelelerin devam ettiğini gösteriyor. Yarışmacılar arasındaki rekabetin her geçen gün arttığı, performansların ve stratejilerin sınırlarını zorladığı bir ortamda, izleyiciler de nefeslerini tutarak gelişmeleri takip ediyor.

Survivor heyecanı devam ederken, kıyasıya mücadelelerin ve sürpriz sonuçların adanın vazgeçilmez bir parçası olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Survivor tutkunları, yaşanan bu heyecan dolu mücadelelerin sonucunu merakla beklemeye devam ediyor.