Survivor All Star 2024'de kıyasıya mücadele devam ediyor! Kırmızı ve mavi takımlar arasında gerçekleşen düellolar, izleyicilere nefes kesen anlar yaşatıyor.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 504 M

Kırmızı takımın güçlü yarışmacıları Aleyna, Gizem ve Pınar ile mavi takımın başarılı isimleri Begüm, eleme düellolarında karşı karşıya gelecek. Oyun kazanma yüzdesi en fazla olan düelloların ardından, atışı belirleyecek yarışmacılar belirlendi.

Aleyna Kalaycıoğlu Kim

Begumyucetan1-(copy)

Aleyna-Begüm düello eşleşmesinde atışı belirleyen isim Aleyna oldu. Pınar-Gizem düellosunda ise atışı belirleyen isim Pınar olarak belirlendi. Bu sonuçlarla birlikte, yarışmacılar kıran kırana mücadelelerine hazırlandı.

Pınar Sema Kavgası Survivor 5

Gizem Memeiç Kim

Cengiz Han Destanı filmi hangi kanalda yayınlanacak? Cengiz Han Destanı filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Düello sonuçlarına göre yenilen yarışmacılar, bir eleme oyunu oynayacak ve kaybeden isim eleme potasına gönderilecek. Eleme potasına giden kişi, geçen haftanın eleme potası adayı Aysu ile bir final oyununa çıkacak. Bu zorlu mücadelenin ardından veda edecek yarışmacı belli olacak.

Aysuu

Survivor All Star 2024'de gerilim ve heyecan dorukta! Takipçiler, favori yarışmacılarının başarıları için nefeslerini tutmuş durumda. Survivordan gelen en güncel haberler için bizi takip etmeye devam edin!

Editör: İrem Akbaş