Ayazın Sonu Güneş 41. bölüm yayınlandı! Ayazın Sonu Güneş 41. bölüm yayınlandı!

Survivor All Star 2024'de haftanın ikinci eleme konseyinde yaşanan gerginlik, Sema'nın diskalifiye edilmesiyle sonuçlandı. Pınar'ın eleme adayı olarak seçtiği Sema, olayın ardından başlayan tartışmada çıkan yumruklu kavga sonucunda Survivor'den diskalifiye edildi.

Semapinar

Eleme adayının belirlendiği konseyde Pınar, Sema'nın ismini yılan şeklinde çizerek aday göstermişti. Bu hareket, Sema ile Pınar arasında büyük bir gerginliğe yol açtı. Sema'nın uyarılarına rağmen Pınar'ın tepkisi, adada tansiyonu yükseltti. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından ise olaylar kontrol altından çıktı.

Pınar Sema Kavgası Survivor 2

Pınar'ın, "Sana mı soracağım, istediğimi yazarım" sözüne karşılık Sema, Pınar'a yaklaşarak ayağına tekme attı. İkili arasındaki itiş-kakış sonucunda diğer yarışmacılar araya girmekte zorlanırken, adada kaos ortamı oluştu.

Pınar Sema Kavgası Survivor 4

Acil durum konseyinde Acun Ilıcalı, yaşananları değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Biz dün akşam yaşadıklarımıza şok geçirdik. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık." diyerek, Sema'nın Survivor 2024'ten diskalifiye edileceğini açıkladı.

Pınar Sema (1)-2

Sema ise konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Bu verilen kararı saygıyla karşılıyorum. Pınar, bu şekilde olacağını biliyordu ve beni bu yüzden kışkırttı. Sizden özür diliyorum. Siz doğru kararı verdiniz."

Survivor All Star 2024'de yaşanan bu olay, yarışmanın tarihine geçecek bir diskalifiye kararı ile son buldu.

Kaynak: Haber Merkezi