Survivor'un heyecanla beklenen yeni sezonu olan Survivor All Star 2024, 1 Ocak'ta ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Türkiye'nin en çok izlenen ve en heyecanlı yarışma programlarından biri olan Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı video ile yeni sezonun dev kadrosunu tanıttı.

Survivor All Star 2024'ün kadrosu, birbirinden ünlü ve başarılı isimlerle dolu. Acun Ilıcalı'nın paylaştığı videoda, yarışmanın bu sezonunda yer alacak isimlerle ilgili bilgiler de verildi. İşte, Kırmızı ve mavi takımlar belli oldu. İşte Survivor All Star 2024'ün dev kadrosunda yer alacak isimler:

Survivor şampiyonları ve ikincileri kimlerdir? Survivor şampiyonları ve ikincileri kimlerdir?

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

Kırmızı takım

Nagihan Karadere-1

NAGİHAN KARADERE

Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’e katılacak mı? Nagihan Karadere nereli, kaç yaşında? Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’e katılacak mı? Nagihan Karadere nereli, kaç yaşında?

Merve Aydın-1

MERVE AYDIN

Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da.

Aleyna Kalaycıoğlu

ALEYNA KALAYCIOĞLU

Pinar Saka

PINAR SAKA

Berna Canbeldek

BERNA CANBELDEK

Gi̇zem Memi̇ç

GİZEM MEMİÇ

Turabi

TURABİ

Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil mi oldu? Turabi Survivor'a mı katılıyor? Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil mi oldu? Turabi Survivor'a mı katılıyor?

MasterChef Türkiye 16 Eylül bu akşam! MasterChef Türkiye 16 Eylül bu akşam!

Nihat Altınkaya-1

NİHAT ALTINKAYA

Sercan Yıldırım

 SERCAN YILDIRIM

Dogukan Manço-2

DOĞUKAN MANÇO

Sevgili Doğukan Manço Survivor All Star’da olacak. Hem performansıyla hem karakteriyle seyircilerimizin takdirini toplayan sevgili Doğukan, All Star’ın önemli isimlerinden biri olacak.

Özgür

ÖZGÜR TETİK

Survivor’da inanılmaz performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, All Star’da yarışacak. Özgür SMS’siz Survivor’da performansını nereye kadar götürecek

Bozok Gören

BOZOK GÖREN

Ersin Korkut

ERSİN KORKUT

Survivor’ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda.

Hakan Hatipoğlu Survivor'a kaç kez katıldı? Hakan Hatipoğlu Survivor'a kaç kez katıldı?

Mavi Takım

Seda Ocak-1

SEDA OCAK

Nefise Karatay-1

NEFİSE KARATAY

2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı.

Begumyucetan1

BEGÜM YÜCETAN

Sahra Işik

SAHRA IŞIK

Damla Can

DAMLA CAN

Yiğit Poyraz-1

YİĞİT POYRAZ

Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz Survivor'da kaçıncı olmuştu? Yiğit Poyraz ne mezunu? Yiğit Poyraz ne iş yapıyor? Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz Survivor'da kaçıncı olmuştu? Yiğit Poyraz ne mezunu? Yiğit Poyraz ne iş yapıyor?

Ogeday Girişken-1

OGEDAY GİRİŞKEN

Hakan Hatipoğlu

HAKAN HATİPOĞLU

Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda "Ben de orada olmalıyım." dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor’a renk katacak.

Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken  Survivor All Star 2024’e katılacak mı? Ogeday Girişken  sevgilisi kim? Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’e katılacak mı? Ogeday Girişken sevgilisi kim?

Furkan Kızılay

FURKAN KIZILAY

Yunus Emre Özden

YUNUS EMRE ÖZDEN

Yasin

YASİN OBUZ

Editör: İrem Akbaş