Survivor All Star'da, dün akşam nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Sahra'nın ardından geriye kalan Aleyna, Pınar ve Aysu arasındaki çekişmeli mücadele izleyenleri ekran başına kilitledi.

Sahra Işık Kim

Sahra'nın diskalifiye olmasıyla birlikte eleme sistemi değişti ve üç yarışmacı arasında 3'lü eleme turu oynandı. Aleyna, Pınar ve Aysu arasında gerçekleşen mücadelede duygusal anlar yaşandı.

Aleyna Kalaycıoğlu Kim

Teşkilat 112. bölüm fragman yayınlandı mı? Teşkilat 112. bölüm fragman yayınlandı mı?

Özellikle sakatlığına rağmen mücadele eden Sahra'nın diskalifiye olmasıyla boşalan yer, Aleyna, Pınar ve Aysu arasında kıyasıya bir rekabete sahne oldu. 6 sayı üzerinden oynanan oyunlarda ilk olarak Aleyna, ardından Pınar ulaştı.

Pınarr

Aysu, en az sayıyı toplamasıyla birlikte eleme potasına düştü. Heyecan dolu mücadelede ortaya konan performanslar, Survivor All Star izleyicilerini adeta ekrana kilitlemeyi başardı.

Aysuu

Survivor All Star'da birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesi devam ederken, eleme gecelerinin bu kadar çekişmeli geçmesi izleyicileri de şaşırtıyor. Survivor tutkunları, bir sonraki eleme gecesini sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi