Televizyon

Survivor All Star'da erkek eleme adayı belli oldu 19 Şubat!

Survivor All Star'da gerilim artıyor, Survivor All Star'da erkek eleme adayı belli oldu 19 Şubat!

Abone Ol

Survivor All Star'da bu hafta yaşanan heyecan dolu dokunulmazlık oyunları, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 19 Şubat'ta oynanan dokunulmazlık oyununun üçüncüsünde Kırmızı takımın kaybetmesi, erkekler arasındaki eleme adayını belirledi. En yüksek oyu alarak aday olan isim ise Bozok oldu.

Dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan oylama sonucunda Bozok, bu hafta erkek eleme adayı olarak belirlendi. Survivor All Star'da rekabetin giderek kızıştığı bir dönemde, eleme adaylarının belirlenmesi izleyicileri meraklandırdı.

Bozok'un aday olmasıyla birlikte kırmızı takımın geleceği belirsiz bir hal aldı. Survivor All Star izleyicileri, bu hafta yaşanacak eleme konseyinde yaşanacak gelişmeleri heyecanla bekliyor. Bozok'un diğer yarışmacılara karşı aldığı oyların yanı sıra, konseydeki taktik ve stratejiler de Survivor gündemini belirleyecek önemli unsurlar arasında.

19 Şubat'ta gerçekleşecek erkek eleme bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. Survivor All Star, adrenalin dolu mücadelesiyle ekranlardaki yerini koruyarak, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor