İstanbul'un 4. Levent semtinde, dansın ve eğlencenin kalbinin attığı bir stüdyo var! Ömer Yeşilbaş tarafından 2014 yılında kurulan bu eşsiz dans stüdyosu, çeşitli eğitmenler eşliğinde dans kursları, workshop'lar ve unutulmaz etkinliklere ev sahipliği yaparak dansseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor. İşte, Türkiye'nin en kaliteli dans stüdyosunun ardındaki isim: Ömer Yeşilbaş.

Ömer Yeşil (1)-1

Dansla Tanışma Hikayesi

1999 yılında dünyaya gelen Ömer Yeşilbaş, dansla tanışmasına dair ilginç bir hikayeye sahip. 21 yaşında İzmir'de gecekondu mahallesinde ve sokaklarda dansa adım atan Ömer, dans etme olasılığını hiç düşünmemiş biriydi. Bir kış günü, kendi giyimine uygun olmayan Amerikan marka kıyafetleri satan bir dükkanın yolunu tuttu. Aldığı kıyafetlerle sokaklarda dolaşan Ömer, break dans yaparken keşfedildi. İşte bu an, dans serüveninin başlangıcı oldu.

Dünyada tek dansçı olduğunu düşünerek sokaklarda dans eden Ömer, zamanla İzmir'deki diğer break dansçılarını keşfetti. Dansla ilgili bilgi edindikçe dans dünyasının derinliklerini fark etti ve kendi yeteneklerini geliştirmeye karar verdi. Dansın ne olduğunu değil, ne olmadığını öğrenen Ömer Yeşilbaş, dans ettiği sürece öğrenmeye devam ettiğini fark etti.

Ömer Yeşil (2)

Dans Fabrika ve Profesyonel Kariyer

Dansa olan sevgisi ve tutkusuyla büyüyen Ömer Yeşilbaş, 2006 yılında Türkiye'nin en iyi dansçılarının yarıştığı "Benimle Dans Eder Misin?" yarışmasına katıldı. Jüriyi ve izleyicileri etkileyen performanslarıyla yarışmanın galibi oldu. Bu zafer, Ömer'in profesyonel dans kariyerinde dönüm noktasıydı.

Cem Gölbaşı kimdir? Cem Gölbaşı kaç yaşında, nereli? Cem Gölbaşı kimdir? Cem Gölbaşı kaç yaşında, nereli?

Uzun yıllar boyunca dansa olan tutkusunu ve yeteneğini geliştiren Ömer Yeşilbaş, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Amerika'da da dans dünyasında adını duyurdu. Dans Fabrika adını taşıyan dans okulunu kurarak birçok öğrenciye dans eğitimi veren Ömer, reklam filmlerinden konserlere, sahne performanslarından kliplere kadar birçok projede yer alarak başarılarını perçinledi.

Ömer Yeşil (3)

Özel Hayatı ve Sosyal Medya

37 yaşındaki dansçı, İzmir doğumlu olup uzun yıllardır İstanbul'da yaşamaktadır. Lise eğitimini tamamlamayan Ömer Yeşilbaş, kendi yeteneğini keşfederek dans alanında birçok yerli ve yabancı eğitmenle çalışmış ve Dans Fabrika'yı kurarak dans dünyasında kendi markasını oluşturmuştur.

Özel hayatıyla ilgili bilgileri sıkça paylaşmayan Ömer Yeşilbaş, dans performanslarına odaklanarak sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi elde etmiştir. Instagram üzerinden dans performanslarını ve stüdyo ile ilgili paylaşımları takip edebilirsiniz.

Ömer Yeşil (1)

Türkiye'nin dansın yıldızı Ömer Yeşilbaş, hem öğrencilerine hem de dansseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Dans Fabrika'nın kapıları, dansın ritmini ve eğlencesini arayan herkesi ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi