Survivor yarışmasının şampiyonlarından Derya Büyükuncu gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Derya Büyükuncu kimdir? Derya Büyükuncu kaç yaşında, nerli? Derya Büyükuncu evli mi? Derya Büyükuncu öldü mü? Derya Büyükuncu ne zaman öldü'' sorularını aratıyor. Peki, Derya Büyükuncu kimdir? Derya Büyükuncu kaç yaşında, nerli? Derya Büyükuncu evli mi? Derya Büyükuncu öldü mü? Derya Büyükuncu ne zaman öldü? İşte tüm merak edilenler...

Derya Büyükuncu Öldü Mü

DERYA BÜYÜKUNCU KİMDİR?

Derya Büyükuncu 2 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sırtüstü ve kelebek kategorilerinde yüzmüş olan Türk yüzücüdür. Toplam altı kez (1992, 1996, 2000, 2004, 2008, 2012) olimpiyatlarda yarışan ilk yüzücü olma unvanını Lars Frölander ile birlikte paylaşmaktadır.

Derya Büyükuncu Kaç Yaşında

Derya Büyükuncu, Türk spor tarihinde 27 yıl millî takıma hizmet eden tek Türk sporcusudur. 1985-2012 yılları arasında yaklaşık 500 kez yüzme rekoru kırmış olup 500 kez millî takımda yer aldı. Antrenörü Zehra Büyükuncu'dur.

Derya Büyükuncu Survivor

Rıza Çalımbay kimdir? Rıza Çalımbay kimdir?

DERYA BÜYÜKUNCU ÖLDÜ MÜ?

Derya Büyükuncu, kendisi gibi Survivor şampiyonu olmuş Derya Durmuşlar ile karıştırılıyor. Derya Durmuşlar 2011 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Derya Durmuşlar-1

Kaynak: Haber Merkezi