İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Survivor All Star 2024 sezonunda yaşanan gerilim dolu anlar ekran başındaki izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak, dokunulmazlık oyununda kaybedilen bir sayı sonrasında patlak veren kavga ile gündeme oturan yarışmacılar Ogeday ve Hakan oldu.

hakan hatipoğlu suvivor

Dokunulmazlık oyunu sırasında kaybedilen bir sayı, takım içindeki gerginliği doruğa çıkardı. Ogeday ve Hakan arasında başlayan sözlü atışmalar, kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Takım arkadaşları ve çekim ekibi, iki yarışmacıyı zor zapt etmeye çalışırken, oyun alanında gerilim tırmanmaya devam etti.

Ogeday Girişken

Oyun alanından ayrılan Hakan'ın sinirlenerek uzaklaşması, Acun Ilıcalı'nın müdahalesini gerektirdi. Acun Ilıcalı, Hakan'a yönelik uyarıda bulunarak, "Sinirlenen yarışmacının üzerine gitme, Hakan" dedi. Olayın ardından, izleyiciler merakla oyunun sonuçlarını bekliyor.

Survivor All Star 2024, gergin rekabetin yanı sıra yaşanan olaylarla da büyük bir ilgi çekmeye devam ediyor. Ogeday ve Hakan arasındaki gerilimin sezon boyunca nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi