Survivor 2025’te birleşme öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu da kaybeden Kırmızı takım, bir eleme adayı daha çıkardı. Ada konseyinde tansiyon yüksekti.
Kırmızı takım üçte sıfır yaptı
Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, ilk aday olarak Asena’yı, ikinci aday olarak ise Meryem’i çıkarmıştı. Büyük mücadele ve tartışmalara sahne olan üçüncü dokunulmazlık oyunu da Kırmızı takımın mağlubiyetiyle sonuçlandı.
Survivor’da 3. eleme adayı belli oldu!
Ada konseyinde Ayçan aday olmak istediğini belirtmesine rağmen takım arkadaşları onu değil, Yağmur’u üçüncü eleme adayı olarak yazdı. En çok oyu alan Yağmur, eleme potasına girdi.
Eleme potasında üç güçlü isim
Böylece birleşme öncesi haftanın eleme potasında üç kadın yarışmacı yer aldı: Asena, Meryem ve Yağmur. Kimin eleneceği büyük merak konusu oldu.