Televizyon

Survivor'da Rio Karnavalı'na gitme hakkını kazanan yarışmacılar kimler?

Survivor All Star 2024 Dans Yarışması'nın şampiyonu belli oldu! İSurvivor'da Rio Karnavalı'na gitme hakkını kazanan yarışmacılar kimler? şte o görüntüler.

Abone Ol

Survivor All Star 2024, zorlu mücadelelerin ve yorucu oyunların arasında renkli bir mola yaşadı. Dans yarışması, yarışmacılara moral ve enerji vererek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü jüri üyeleri Ömer Yeşilbaş, Çisil Sıkı, Aydan Uysal'ın değerlendirmeleri, sunuculuğunu Murat Ceylan'ın üstlendiği ve Acun Ilıcalı'nın yorumlarıyla renklenen yarışma, birbirinden etkileyici performanslara sahne oldu.

Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yapılan oylama ile seyirciler, en iyi dans performansını sergileyen yarışmacıyı seçti. Gösterdikleri muazzam yeteneklerle seyircileri etkileyen yarışmacılar arasında birinci olan isim belli oldu.

Dans yarışmasını kazanan isim Damla Can! Damla Can, izleyenleri büyüleyen performansıyla birinciliği elde etti ve ödül olarak Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Rio Karnavalı'na gitme hakkını kazandı.

Rio Karnavalı'na gitme hakkını kazanan yarışmacılar

1- Damla Can

2- Yağmur

3- Özgür

4- Turabi

5- Furkan

6- Ogeday

7- Berna  Acun Ilıcalının kontejyanından gitmeye hak kazandı.

ve sonra yarışmada ilk 6'e girenlerin söylediği isimler gitmeye hak kazandı.

Damla Can'ın seçtiği Hakan

Yağmur'un seçtiği Gizem 

Özgür'ün seçtiği Sercan

Turabi'nin seçtiği Merve

Furkan'ın seçtiği Poyraz

Ogeday'ın seçtiği Nefise gitmeye hak kazandılar.

Survivor All Star 2024 Dans Yarışması, izleyicilere keyifli anlar yaşatmanın yanı sıra kazanan Berna'nın merak konusu haline gelmesine neden oldu. Kazanan yarışmacının Rio Karnavalı'na gitme ödülü, heyecanı bir kat daha arttırdı. Survivor All Star 2024, dansın ve mücadelenin bir araya geldiği unutulmaz anlarıyla gönüllerde iz bıraktı.

Survivor All Star 2024 Dans Yarışmasını izlemek için tıklayınız.