Şuursuz Aşk filmi 2019 yılında çıkan dram/romantik türünde bir filmdir. Şuursuz Aşk filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Umut Ertek üstlenmiştir. Peki, Şuursuz Aşk filminin konusu ne? Şuursuz Aşk filminin oyuncuları kim? Şuursuz Aşk filminin sonu nasıl? Şuursuz Aşk filmi nerede çekildi? Şuursuz Aşk filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Şuursuz Aşk Oyuncuları

ŞUURSUZ AŞK FİLMİNİN KONUSU NE?

Şuursuz Aşk, akıl hastanesinde geçen hüzünlü bir aşk hikayesini konu ediyor. Doğuştan engelli olan Yusuf'un hayattaki tek amacı, üniversitenin kampüs girişinde simit satıp annesine ekmek götürebilmektir. Siyaset ile uzaktan yakından ilgisi olmayan Yusuf, ihtilalin kaos ortamından nasibini alır. Yaşananların ardından genç adam gözünü, akıl ve ruh sağlığı rehabilitasyon merkezinde açar. Yusuf'un yolu burada, uzun zamandır hastanede kalan ve geçmişin izleriyle boğuşan Menekşe ile kesişir. Aynı hastanede iyileşmeye çalışan Yusuf ve Menekşe, birbirlerini tanıdıkça bihaber oldukları aşk duygusu ile tanışır. Bu durum onların yeniden doğumuna sebep olacaktır.

Şuursuz Aşk Hangi Kanalda

ŞUURSUZ AŞK FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

İsmail Hacıoğlu-Rolü : Yusuf

Ebru Şahin (II)-Rolü : Menekşe

Burcu Kara-Rolü : Sezen

Tuncer Salman-Rolü : Dündar

Ruhi Sarı-Rolü : Müfit

Ş. Seher Terzi-Rolü : Halime

Ali Buhara Mete-Rolü : Nihat

Emir Benderlioğlu-Rolü : İşkenceci Polis

Şuursuz Aşk Nerede Çekild,

ŞUURSUZ AŞK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Şuursuz Aşk filminin çekimleri genel olarak İstanbul'da yapılmıştır.

Çorum'da bir tarih gün yüzüne çıkıyor Çorum'da bir tarih gün yüzüne çıkıyor

Şuursuz Aşk Fi̇lm Konusu

ŞUURSUZ AŞK FİLMİ NASIL BİTİYOR?

Doğuştan engelli olan Yusuf’un tek derdi üniversite kapısında simit satarak annesine ekmek götürmek olan biridir. Siyasete hiç bulaşmamış olsa da ihtilal zamanı o da suçsuz yere etkilenir. Yusufun durumun anlaşılınca, Yusuf ruh ve sinir hastanesine yollanır. Hastanede oranın gediklisi sayılabilecek Menekşe ile tanışır. Her ikisi de ne yaşadıklarını bilmeden, büyük bir aşka yelken açarlar.

ŞUURSUZ AŞK FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Şuursuz Aşk filmi 10 Eylül Salı günü saat 20:002de Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi